BakkeholmIslandske heste
 

Stutteri Bakkeholms hyggestævne

26. juli 2014

Vi inviterer til hyggestævne på Bakkeholms nye 6 m brede ovalbane med passpor lørdag d. 26/7. Stævnet afholdes af og på Stutteri Bakkeholm, Tinghusevej 40, 3230 Græsted.

Der udbydes følgende klasser:

  • Børneklasse, med eller uden trækker, medrytter er også tilladt. Klassen er for børn fra 3-10 år. Den foregår på ovalbanen en ad gangen, hvor barnet skal vise skridt, tølt/trav og en valgfri opgave. Dette kan være at stoppe, bakke, vende rundt, stå på hesten, sidde af, trække med hesten, eller hvad I kan finde på. Der gives karakter for opstilling, tryghed på hesten og en for den valgfrie opgavedel.
  • Skovtursrytterklasse er for ikke stævneryttere. Her rides tølt eller trav i valgfrit tempo, skridt og galop. Der lægges vægt på stabilitet, at hesten er let ridelig og at den er rar at være på. 3 på banen ad gangen.
  • Old boys/ladies klasse er for ryttere over 45 år. Her vises tølt eller trav i valgfrit tempo, skridt i middel til frit tempo, anspring til galop (selvstændig karakter) og langsom til middel galop. 3 på banen ad gangen
  • Modificeret 4.3 som er ligesom en almindelig 4.3, bortset fra at første opgavedel er langsomt og roligt tempo tølt. 3 på banen ad gangen
  • Galopløb ca. 200 meter på passporet. Man rider to og to på tid. Efter første gennemløb parres rytterne efter tid, så de hurtigste rider mod hinanden i andet forsøg.

Vi er så heldige at Lise Galskov har sagt ja til at komme og dømme. Højst sandsynligt får vi fat på en dommer til.

Du sætter selv fold op på græsmark ved siden af ridehus.

Opvarmning i ridehus

Du må melde til i een gangartsklasse og i galopløb. Samme hest må også gerne gå børneklasse.

Mødested/startsted
Adresse: Stutteri Bakkeholm, Tinghusevej 40, 3230 Græsted, Danmark - [ se kort ]

Tilmelding på Sporti