BakkeholmIslandske heste
 

2017 - Nyheder om livet med islandske heste på og omkring Bakkeholm

Se nyheder fra 2016

Hvis du vil have sidste nyt, så følg Bakkeholm på Facebook. Nyhedsiden her opdateres ikke så hyppigt.

 

27-12-2017: Julefirmakeppni med højt niveau

Hesteåret sluttet af på fornem vis med Bakkeholms Julefirmakeppni med næsten 50 deltagere. 

Der var super god stemning og flot ridning. Bakkeholm havde sponsoreret præmier til de første tre i alle klasser og der var sløjfer til de første fem:

Vinderne af klasserne blev:

Børneklasse Sophia

Let klasse Pernille

Svær Henriette

Elite Karina

Mandeklassen Malte

Se filmklip fra alle klasser og oprangering af vindere på Bakkeholms Facebook-side.

10-08-2017: Charlotte og Sæla Verdensmestre i speedpas

VM blev en helt fantastisk succes idet Sæla med Charlotte først vandt bronze i 250 m pas og siden guld i speedpas i tiden 7.43. Disse medaljer var de første til Storbritannien nogen sinde. Stort stort og svært at få armene ned. Se eller gense vinderløbet og triumfridtet se mållinjen og triumfridtet2 fra tilskuerpladserne

09-08-2017:VM-bronze i 250 m

Føringen i 250 meter pas holdt til 2 minutter før konkurrencen var afgjort. Men Sæla fik ikke passen i sidte gennemløb og derfor blev kunne schweitziske Markus hædres med guld. Tiden var outstanding god, så med 21,72 og ny pr. i 3. gennemløb blev det godkendt. Men der var bare meget mere i Sæla og de 21,72 blev opnået i et langtfra optimalt løb, hvor Teitur styrede sin hest ind foran Charlotte og Sæla lige efter start. De var altså en længde efter før de fik fart på og nåede at komme forbi i ny pr. En længde svarer vel cirka til 2-3 meter. Der løbes cirka 8 meter i sekundet, så med en vindertid til Markus på 21,46 så er det ikke helt urealistisk, at et ideelt 3. gennemløb kunne have banet vejen til det første VM-guld. Se eller gense løbet her

08-08-2017: Charlotte og Sæla i VM-føring

Et perfekt sikkert første gennemløb i 250 m i VM i Holland giver Charlotte og Sæla føring i VM før lørdagens to sidste gennemløb. Sæla blev sparet i 2. gennemløb, men trods det holdt føring foran islandske Teitur - de to eneste ryttere under 22 sekunder. 

15-07-2018: Dobbelt sejr igen i DM

Ingen over - ingen ved siden af. Vores pasdronning Charlotte og Sæla gentog mesterstykket fra de to seneste danske mesterskaber: Dobbelt sejr i P1 og P2. For konkurrencen var lige en anelse for skarp for Perla, som trods hendes næstbedste P1 nogensinde ikke kunne forsvare sin bronze fra sidste år. I P2 gled sølvforsvaret med større margin, da Perla var flere tiendedele efter hendes bedste niveau. 

22-05-2017: Sejr og placeringer til Isicup i Sverige

Malte og Charlotte havde tilsammen 4 heste med til Isicup på Margarethehof. Perla vandt 150 m pas, mens Sæla blev nr 2 i speedpas i tiden 7,79. Hun har stadig vinterpels og er tyk, så hun fik selv lov at bestemme tempoet.

Malte og Herhör blev nr 5 i 4.5 mens Bumle vandt B-finalen i firgang. Vi havde en fantastisk tur med godt vejr og søde mennesker.

18-03-2017: Stor triumf i Ice Horse: Sejr i pas

Perla og Charlotte gik helt til tops i Ice Horse. Pas-sæsonen har dermed fået den bedst mulige begyndelse. Se video fra Icehorse

18-03-2017: Solvindur i finale i Holland

......

16-03-2017: Perla og Solvindur på vej til Eindhoven

Perla, Solvindur og Charlotte har sat kursen mod Holland og Ice Horse i Eindhoven, som arrangeres på den enorme overdækkede speedskaiting-bane. Perla skal selvfølgelig løbe pas, mens Solvindur debuterer på is i firgang og T.2.

 

10-02-2017: Bumle på slap line i World Toelt

6,27 for et tilfredsstillende firgangsprogram blev en god sæsonstart for Svava fra Bakkeholm og Charlotte, da World Toelt endnu en gang dannede rammen om den spetakulære premiere. I T.2, hvor Charlotte har nået finalerne en del gange med storesøster Sol fra Bakkeholm, var kursen også sat mod endnu en finale. De to første øvelsesdele gik rigtig fint. Men i den afgørende tølt for løs tøjle slap kræfterne op, og så fik Bumle vist alle gangarter mere eller mindre på en gang.  

28-01-2017: Pasprinsessen tilbage i stalden

Sæla er tilbage i stalden efter en lang efterårs/vinterferie. I de sidste par uger har hun trænet i vand så formen er på vej op og sammen kan hun sætte kursen mod VM i Holland om seks måneder. 

15-01-2017: Fin opmærksomhed til Malte og Hervör

Malte og hans nye hoppe Hervör han endnu en gang fået fin opmærksomhed. For et par måneder siden var det i Dansk Veterinær Tidsskrift og nu også i Tölt, hvor Hervör og Malte var med i reportagen, der handlede om velkomsten af et fly fyldt med heste fra Island. Vi skulle hilse og sige, at Malte og Hervör er lige så glade for hinanden som på billederne fra gensynet en efterårsnat i Billund. 

01-01-2017: Fire hingste + 1 inseminering

 

Bakkeholm kommer i denne sæson til at tilbyde hoppeejerne fire forskellige hingste. Udover vores to egne Glymur og hans søn Solvindur, er vi også blevet tilbudt Bastian fra Poreyjarnupi og den Hollandsk ejede hingst As fra Armot. Endelig bliver der også mulighed for inseminering med sæd fra Hrimnir Lige nu finder du info på vores Facebook og snart har vi også oprettet info-sider her på hjemmesiden

 

Glade drenge de første til at lykønske

Perla vinder 150 m pas til Isicup i Sverige

Flot opmærksomhed til Charlotte i den danske islandshesteforenings medlemsblad Tølt

Sæsonen skudt i gang for Bumle i World Toelt

Pasprinsessens da hun vandt i Verden i efteråret. Nu er Sæla efter lang vinterferi tilbage på Bakkeholm

As frá Armot på vej mod Danmark og  Bakkeholm. Bakkeholm tilbyder i 2017 fire hingste