BakkeholmIslandske heste
 

Orienteringsridt 2014

 

Indbydelse

Der indbydes til orienteringsridt på 2 distancer:

7 km svær

5 km let

Orienteringsridtet gennemføres på orienteringskortet Gribskov Mårum. Målestok 1:10.000. Posterne er i skoven markeret med rød/hvide skærme. På posterne kvitteres der med en elektronisk nøgle.

Der konkurreres på tid. Der kan rides både i hold og individuelt. Maks. 3 heste på hvert hold. Der kan deltages på alle hesteracer. Der er ingen betingelse for medlemsskab af diverse klubber.

Startafgift for hver hest er 150 kroner, der betales ved start. Instruktion og startlister kan læses enten på eller på www.bakkeholm.dk eller på Bakkeholms Facebookside

Tilmelding til Bakkeholm / Lars Simonsen, info@bakkeholm.dk eller formular nedenfor eller indbydelse på Sporti. Skriv navn på rytter/ryttere, heste og evt. klub på tilmeldingen. Tilmelding på mail foretrækkes, men du kan også tilmelde på telefon 21410526.

Instruktion til alle ryttere 10.00 ved parkeringspladsen for enden af Skovvej i Mårum ved skovfogedboligen. Første start klokken 10.30. Der vil være sat instruktion og startlister op senest 10.00. Parkering med trailere på mark ved Skovvej - info følger til tilmeldte ryttere. 

De hurtigste hold i begge klasser præmieres. Vi satser på præmieoverrækkelse omkring klokken 12.00.

Orienteringsridtet arrangeres i samarbejde med FIF Hillerød Orientering.

 

 

Tilmeld direkte til orienteringsridt 28. oktober 2014

 

Navn(e)
Bane (let/svær)
Hestens navn
   
Tlf.
Email
   

Ved hold: øvrige ryttere og heste. Noter gerne hvis I kommer med trailer 

   

 

 

Læs mere om hvad orientering er

Læs hvordan du læser orienteringskortet

 

Læs Instruktion

Se deltagerliste

Træningskort

Se startliste

Se resultatliste


Træning

Alle som er tilmeldt senest 9 dage før orienteringsridtet får mulighed for at træne i at finde finde vej til hest på en 6 km lang bane i samme terræn. Startsted for Bakkeholmrytterne hjemme fra Bakkeholm og alle øvrige fra den "nye" parkeringsplads på Helsingegør-vej 800 meter øst for Mårum Station. Download træningskort