BakkeholmIslandske heste
 

Hoppe til hingst

 

Vælger du en af vores hingste, vil vi gøre alt vi kan, for at det bliver en god oplevelse for hoppe og ejer. Hopper til Glymur og Sólvindur kan blive opstaldet enkeltvis, i stod eller sammen med andre hopper - helt efter ejers ønske. Vi tilbyder dig service fra A til Z, og som noget nyt kan du også vælge en "bedækningspakke".

Når du kommer med hoppen kan vi foretage brunstinduktion, lave svab, foretage evt. nødvendig behandling og scanne hoppen efter bedækning samt skylning af hoppen efter bedækning så chancerne for ifoling øges.  

Har du en hoppe, som har svært ved at komme ifol, kan vi tilbyde dig ekstra service med fx scanning omkring ægløsning og håndbedækning.

Hopper til Spóliant og Lykill i 20165 går i stod, dog er hopper uden føl ved siden kun hos hingsten, når de er i brunst. Der er mulighed for enefold og håndbedækning. For mere rådgivning om den optimale løsning for din hoppe kan du kontakte Charlotte på hestepraksis@bakkeholm.dk .

Prisliste for Bakkeholms Hestepraksis 2018 
Heste – reproduktion på Bakkeholm

 

  Kroner plus moms
Brunstinduktion inkl. medicin 250
Hoppe svab alt inkl. 550
Drægtighedsscanning 495
Skylning af uren hoppe i 3 dg. ekskl. medicin 1200
Skylning efter bedækning 475
   
   
   
Specialpakke - ingen foldskader og hurtig ifol   
Hvis du vil passe ekstra på din hoppe og samtidig få den hurtigt ifol har vi lavet en skræddersyet løsning til dig og din hoppe. Enefold, scanning hver dag i hele brunsten for at sikre bedækning tæt på ægløsning og håndbedækning plus skylning efter bedækning  
Græspenge enefold pr. dag   60
Scanning og håndbedækning + skylning pr. brunst 900

Alenefold og håndbedækning

Ønsker du specielle forhold for din hoppe eksempelvis jordfold, med græsning to gange dagligt, kan dette også lade sig gøre. Dette kræver håndbedækning af hoppen, da hingstene går på fuld græs, så der er nok næring til hopper med føl.

Pris for særbehandling er 60 kr pr dag.

 

Glymur frá Sauðarkroki bedækker i 2018

Dagen efter Mjölnirs VM sejr kan han rides på let tøjle og er helt i balance