BakkeholmIslandske heste
 

Frigg fra Bakkeholm

Frigg fra Bakkeholm er en smuk frisk hoppe fra Bakkeholms super-årgang 2003. Hun har arvet den flotte musegrå farve og den gode ridelighed fra hendes far Jarl fra Granbakken efter Kvistur fra Gerdum og hendes gangarter fra hendes mor 1. klasseshoppen Svört fra Sigridarstödum efter Hrafn fra Holtsmula-sønnen Hrafnaflóki- se Friggs stamtræ her.

Frigg er vokset op på store græsfolde og i løsdrift i Bakkeholms hoppefold. Hun er paset med smed og vaccinationer og er tilredet som 4-årig og gangsat som 6-årig af Charlotte Cook, så hun i dag er en alsidig femgænger med dejligt bløde bevægelser. En smuk, frisk og glad hoppe med god energi. Let at styre og meget positiv. Hun har været på mange ture, været i vandet, kan springe osv. En hest der Ikke bange for biler eller tung trafik. Hun har haft en juniorrytter som sin primære rytter i de sidste par år.

Frigg viser tølt i flere tempi. Hun vælger som regel tølten og kan bare blive ved og ved. Taktfast trav og fin totaktet pas. Hun er en drøm at ride i skoven. Er med på en hurtig galop og kan bagefter slappe af med løse tøjler. Hun har haft stævnedebut i 2010 ved det sjællandske Pinsestævne, hvor hun startede i 5.1 og T.2. Hun tog debuten i stiv arm og Charlotte var godt tilfreds med resultaterne i den  hårde konkurrence. 6. bedste dansk-avlede i 5.1 var absolut godkendt.

Frigg er første afkom efter Svört på Bakkeholm. Hendes lillebrødre er også gangsat. Det er Markus fra Bakkeholm efter Kjarni fra Kalfsstödum og hingsten Magnus fra Bakkeholm efter Depill fra Votmúla. Magnus er bygnings bedømt med 8,02 og ordene hingsteemne.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frigg fra Bakkeholm i samlet tølt ved Pinsestævnet i T.2

Frigg i galop i 5.1 med Charlotte Cook i sadlen

Frigg er frisk og med på det hele med sin rytter. Her på skovtur med Susie i fuld firspring over en stor træstamme

Frigg er tilredet og gangsat på Bakkeholm af Charlotte Cook. Her er hun i arbejdstempo trav på ridebanen

   

 

 

 

 

 

 

 

 •  

   

   

  Galop, pinsestævnet 5.1                                                         Samlet tølt, pinsestævnet T.2

   

  Frigg springer træstamme                                                        Arbejdstrav på ridebanen