BakkeholmIslandske heste
 

Forhandling af Regulator Complete på Bakkeholm

Bakkeholm er forhandler af det dansk producerede tilskudsfoder Regulator Complete.

Regulator Complete er et støvfrit og højkoncentreret kvalitets-tilskudsfoder, som i kombination med godt grovfoder skal udfodres i små mængder, enten alene - eller i kombination med andet kraftfoder. Produktet der er tilpasset danske jordbundsforhold, er baseret på urter og indeholder alle væsentlige vitaminer og mineraler en hest har brug for.

Regulator Complete er produceret ved primært brug af organisk bundne vitaminer/mineraler - uden tilsætning af korn og fyldstoffer. Udover de væsentligste vitaminer og mineraler er Regulator Complete tilsat yderligere 63 forskellige spormineraler. Produktet er endvidere glukosefrit (sukker).

Du kan læse mere om produktets sammensætning og indhold på Regulators egen hjemmeside: www.regulator.dk. Hjemmesiden indeholder foruden en råvarebeskrivelse og produktoplysninger om Regulator Complete - også foderanvisninger.

På Bakkeholm kan Regulator Complete normalt købes og afhentes på alle hverdagsaftener efter kl. 18.00. Endvidere i weekenderne i dagtimerne. Ring evt. på forhånd til Bakkeholm, hvis du vil undgå at køre forgæves.

Vejledende pris for sæk med 15 kg udgør netto kontant og inkl. moms kr. 200,-.

Rabat ydes ved 5 eller flere sække Regulator Complete ad gangen.

Betalingen sker kontant. Bakkeholm kan desværre ikke modtage Dankort eller øvrige betalingskort.