BakkeholmIslandske heste
 

Trítla fra Strandelhjørn

Trítla fra Strandhjørn (Tritten) er Charlottes kække alridshest og første islænder. Hun er købt af Charlotte fra avler Jens T. Larsen. Hun er absolut kun Charlotte's hest, når det drejer sig om ridning. Lige så rolig og nem hun er fra jorden, lige så varm er hun med rytter. Fantastisk vilje og energi og samtidig meget modig.

Trítla har startet alle typer af stævner i de sidste tre år: Gangartsstævner i femgang, tølt, pas og lydighed, Gæddingakeppni i A-flok, galopløb, jagt, Alrid og orienteringsridt. Altid i fuld fart.

Hun har en smuk bygning og til tider 5 gangarter. Det kniber dog indimellem til stævner med at hente traven frem. Og samtidig så er bevægelserne små og energiske. Til gengæld springer hun gerne spring på 80 cm.

Trítla har absolut generne i orden. BLUP på 110, slægtskab med Gassi fra Vorsabæ (far) og Kjarval fra Sauðárkróki på morens side. Tritla har på Bakkeholm fået afkom efter Kjarni, Depill og Glymur. Hun er i 2011 ifolet med Sjoli fra Dalbæ - vi håber på en fantastisk pashest som resultat.

Kåring                                              Afstamning

Afkom                                              Sport

Trítla og Charlotte på Nørregård.