BakkeholmIslandske heste
 

En af verdens højstkårede 4-gængere med det bedste Sauðárkróki-blod. Med en kåring på 8,39 som ren 4-gænger og en blød og naturlig tølt er Glymur en ener. Han er bedste afkom efter elitehingsten Logi frá Skarði og hans afkom viser gode takter på Island og i Danmark. Sólvindur fra Bakkeholm blev fløjhingst ved den internationale kåring i Herning i 2016 med 8,23 som 6-års. Som sportshest har han deltaget to VM'er og er 3-dobbelt DM-sølvvinder og med NM-4. plads som bedste internationale resultat.

Glymurs afstamning  

Glymur er efter en af stamhopperne på Sauðárkrók i Nordisland: Gnótt fra Sauðárkróki. Hun er mor til fire 1.klasses-hingste med Galsi som den bedste med 8.44. (9,01 i rideegenskaber!) Hun er efter Sauðárkróks gamle elitehingst Hervar. Glymurs far er den kendte 4-gængerhingst og søn efter Hrafn: Logi fra Skarði. Logi bruges nu avlen i Nordamerika, mens Gnót fik sit sidste afkom i 2004. Læs mere om Glymurs afstamning

Glymurs kåring´  

Med en kåring på 8,39 er Glymur en af verdens højstkårede 4-gængerhingste. 9,0 i alle gangarter undtagen skridt vidner om høj klasse. Glymur er kåret første gang i 2006 med Landsmótdeltagelse. I 2007 blev han den højstkårede 4-gænger hingst på Island med 8,38 - kun den svenske hingst Stari från Bredhal fik bedre resultat på globalt plan. Højeste kåring blev opnået i 2008 på Landsmót i Hella med 8,39, hvor han også blev bedste 4-gængerhingst i gruppen af ældre hingste - se 4-gænger-resultaterne fra landsmot 2008.  - Læs mere om Glymurs kåring

Se video med Glymur fra WRL-stævne i V.1

Kåring
 
Stamtræ
 
Afkom
 
Foto
 
Sport

Bedækningspris 2017 er 5000 kroner inkl. moms og indberetning.

Hopperne vil primært blive håndbedækket. De bliver opstaldet efter ejers ønske, enten enkelvis eller i flok. Bor du tæt på os er der mulighed for at få hoppen bedækket hjemme hos dig selv. Så slipper du for bekymringer og kørsel af hoppe. Ring til Charlotte for yderligere information (61306722)

Der er rabat til kårede hopper. 1. klasses hopper: 3.500 kroner. 2. klasses hopper: 4.500 kroner, Rabat for flere hopper til Bakkeholm-hingste - spørg om tilbud.

Bedækningsvilkår