BakkeholmIslandske heste
 

 

Randver fra Nyjábæ er ikke blot billedskøn, men også en fantastisk avlshingst og solid sportshest. Højdepunktet for afkommene er indtil videre sølvmedaljen til VM i 2011 i Østrig til flotte rødbrogede Sprengja vom Lipperthof. Med 18 afkom i 1. klasse og mange gode heste på vej, er der også gode chancer for at se de smukt farvede afkom til VM i Berlin i 2013. Mere end hverandet afkom bliver broget og 75 procent af alle afkom får aftegninger. Randvers gangarter er meget fine med 8,5 i alle gangarter undtagen skridt og en samlet ridebedømmelse på 8,56. Randvers eget sportslige højdepunkt blev sat ved Landsmott i 2003, hvor han opnåede en 3. plads i B-finalen i A-flok.    

Randvers kåring

Randvers kåring som avlshingst blev opnået på Vididalur i 2000, hvor han opnåede 8,28 i samlet kåring med 8,56 i Rideegenskaber og 7,87 i Bygning. Han har to 9-taller givet for man og hale og for form under rytter. Han er 5-gænger med 8,5 i alle gangarter undtagen skridt, hvor han har opnået 7,5

Læs mere om Randvers kåring

Randvers afstamning

En stribe af 1. klasses forældre er bag Randver. Han er efter ærespræmiehingsten Gáski frá Hofsstöðum (8,36) og hoppen Gígja fra Nýjabæ (8,01), som er interessant ikke blot fordi hun har ærespræmie for afkom med tre i første klasse, men også fordi hun har både Hrafn frá Holtsmula og Sauðarkrok i sine avlslinjer.

Læs mere om Randvers afstamning

Randvers afkom

Randvers afkom har vist sig flot på kåringspladserne både på Island, Sverige og Tyskland, hvor han har flest afkom. Han har inden sæsonen 18 afkom i første klasse. Bedst kåret er VM-to'eren Sprengja fra Lipperthof med 8,51. I Danmark er mest kendte afkom Skruður frá Litlandi med 8,33. Afkommene får de smukkeste farver og alle afskygninger af broget, dog langt flest forskellige nuancer af rødbroget. Og da Randver både er broget og har blis får mange af afkommene også stjerne og blis.

Læs mere om Randvers afkom

     

Randver ved avlsgodkendelse i Sverige

Randver på hjemmebane i sneen i Bayern, Tyskland

Randver ved fremvisning på Lipperthof

Læs mere

Kåring

Afstamning

Afkom 

 

Se øvrige hingste på Bakkeholm

Glymur

Magnus

Bedækningsvilkår

Prisen for bedækning er 6.000 kroner inkl. indberetning plus moms. I alt 7.500 kroner. Du får rabat, hvis du kommer med flere hopper og mere end 50% rabat på bedækning nummer 2, hvis du vælger Bakkeholms egne hingste Glymur eller Magnus.

Kommer din hoppe mod forventning ikke i ifol koster det kun 1.500 kroner.

Bedækningspakke

Randver bedækker på Bakkeholm fra 1. juni og frem til VM i august.

Læs mere om Randvers på hans tyske hjemmeside på www.randver.de (er desværre ikke helt opdateret...)

Randver i sporten

Vi har ikke kunne finde meget information om Randvers sportsdeltagelse udover hans flotte deltagelse på Landsmót i 2003. Her begejstrede han mange tilskuere med flotte sikre gangarter og sit smukke udseende, og en kvalifiktion til B-finalen i A-flokk, hvor han sluttede som 3'er.

Randvers afkom er i dag faste deltagere i de nationale mesterskaber over det meste af Nordeuropa, herunder i alle de nordiske lande, ligesom flere afkom også startede i sidst års Landsmót på Island.

 

Randver inden afrejse fra Island

Randver fra sidste besøg i Danmark

Randver i trav ved hingsteshow