BakkeholmIslandske heste
 

Mjölnir vom Lipperthof endnu en verdensmester på Bakkeholm

Endnu en verdensmester gæster Bakkeholm i sommeren 2018. 8,61 i samlet kåring og først tysk mester og siden verdensmester i avl i 2017; Billedsmukke Mjölnir vom Lipperthof kommer til Bakkeholm i juni og bliver indtil august. Mjölnir er efter farverige Randver frá Nyjabæ og Galsi-hoppen Ísól frá Efri-Rauðalæk, som indtil videre har tre afkom i 1. klasse. 

Kåring med seks ni-taller og 8,65 samlet i rideegenskaber med 9 i både tølt iog pas. En i særklasse ridelig hingst med et rigtig godt sind. 

More to come...

Se videoklip af Mjölnir

 

Fotos af billedskønne Mjölnir

Vi har samlet en række fotografier af Mjölnir og links til endnu flere fra de store fotobureauer.

Se indtil videre fotos på Google af Mjölnir

Mjölnir kåring

Tre 9-taller og tilsvarende i bygning uddelt ved de tyske mesterskaber i Wurtz i juli 2017 giver en samlet kåring på 8,61 med 8,65 i rideegenskaber og 8,55 i bygning. 

Læs mere om Mjölnirs kåring

Mjölnir afstamning

Mjölnir er bedste afkom efter den farverige Randver frá Nyjabæ, der med 22 afkom i 1. klasse har været en af de mest succesrige hingste i tysk avl. Moren er Galsi-hoppen Ísól frá Efri-Rauðalæk, som udover Mjölnir har yderligere to afkom kåret i 1. klasse. 

Læs mere om Mjölnirs afstamning

 

     

......

Læs mere

Kåring

Afstamning

Afkom 

 

Se øvrige hingste på Bakkeholm

Glymur

 

Bedækningsvilkår

Prisen for bedækning med Spóliant  vil være 1.250 € inkl. moms og indberetning - endelig dansk pris vil fremgå af vilkår. Græspenge 45 kroner pr. dag. Bestil Bakkeholms bedækningspakke med scanning og svaberprøve.

Rabat for hopper fra vest for Storebælt eller Sverige/Norge: 3 ugers gratis græsning.

Bedækningsperioden begynder juni til primo august.

Bedækningsvilkår

Bedækningspakke

Bedækningsrapport 

Læs mere om Mjölnir på hans tyske hjemmeside på www.lipperthof.de

Mjölnir afkom

Mjölnir har tre årgange med afkom, hvoraf de yngste i år kan fremstilles til bygningsbedømmelse. Flere af afkommene har dog deltaget i følshows. Vi finder resultater og billeder. 

Læs mere om Mjölnirs afkom