BakkeholmIslandske heste
 

Avlshingste 2018

 

I 2018 kan vi tilbyde endnu en Verdensmester til hoppejerne nemlig Mjölnir fra Lipperthof vinder af 6-årsklassen til VM i Holland 2016. Mjölnir er en fantastisk ridelig hest med et super sind og en flot farve. Vi kan også tilbyde vores egen Glymur frä Saudarkroki, der i 2016 år fik to fløjhingste i de danske kåringer. I 2017 kårede vi vores egen Raudhetta efter Glymur, hun gik også fsikkert i første klasse med 8,14. Hun har også efterfølgende startet et enkelt stævne, hvor hun kvalificerede sig til DM rid i både 5.1 og T.1. Derudover er der mulighed for inseminering med og forsendelse af frisk sæd fra disse to hingste samt en række hingste i Nordsjælland:

Bastian fra Poreyjarnupi

Edall fra Torfunesi

Hrimnir fra Ós

Ljoni fra Ketillstödum

Oddsteinn fra Halakot

Sjarmi fra Vatnsleysi

Straumur fra Fet

Som udgangspunkt koster en tapning 650 plus moms og hertil kommer pris for forsendelse. Har man flere hopper, som skal insemineres er der sæd til op til 8 stk i et spring. Vi vil gerne hjælpe med assistance til synkronisering.

Vi har mange års erfaring med hingstestation og tilbyder hoppe-ejerne service fra A til Z med bedækningen med hjælp fra vores egen hestepraksis. Du får hjælp til fx svaberprøve og scanning. Vi tilbyder også pakkeløsninger, så du ved præcis hvor meget det kommer til at koste at få din hoppe ifol.

Læs her om tilbud, når du kommer med hoppe til hingst

Vælger du at bruge flere hingste fra Bakkeholm i samme sæson kan du få gratis græspenge og rabat på bedækning 2 og 3 samt dyrlægearbejde. Spørg Bakkeholm om et tilbud.

I 2018 bedækker følgende hingste på Bakkeholm:

Glymur frá Sauðarkroki

Mjölnir fra Lipperthof

 

  

Tidligere hingste på Bakkeholm

Bakkeholm får hvert år spændende hingste udstationeret til bedækning. Vi har haft følgende hingste til bedækning:

Vi arbejder i øjeblikket på at finde spændende hingste til i 2015 - har du ønsker eller selv en hingst, du ønsker at udstationere, så kontakt os

Mjölnir fra Lipperthof kommer i juni

Glymur frá Sauðarkroki bedækker i 2018

 Fællesnævneren for alle hingstene, der indtil videre har været udstationeret på Stutteri Bakkeholm er slægtskabet med avlsmatadoren Hrafn frá Hóltsmula. Kun stutteriets egen tidligere hingst Jarl fra Granbakken er fra en linje i den islandske hesteavl, hvor Hrafns blod ikke er blandet ind. En tilfældighed de første gange, men i dag et bevidst valg. Derfor vil Hrafns børnebørn også i fremtiden være at finde blandt hingstene som stutteriet lejer ind. Netop Hrafn-afkommenes stærke egenskaber som forholdvis store og flot velrejst hals kombineret med særdeles gode rideegenskaber med god rummelighed. Kombinationen med Hrafn og så de gamle avlslinjer fra Sauðarkroki giver for os på Bakkeholm de ideelle rideheste. Vores ambition er derfor, at bruge vores egne hopper og afkom efter vores hingst Glymur supleret med indlejning af de bedste hingste fra hele Europa.